Naša priča

 

NUTRILANS je 100% prirodna hrana, mešavina dijetalnih biljnih vlakana (voća, povrća i leguminoza), bogata Omega-3 masnim kiselinama iz lanenog semena.


Nutrilans proizvod spada u najbogatije prirodne izvore Omega-3 masnih kiselina (sa preko 7% ukupne mase) i dijetalnih biljnih vlakana (55%) na svetskom tržištu.


Funkcionalna hrana NUTRILANS u svom sastavu sadrži samo prirodne začinske biljke (đumbir, kurkuma i cimet) bez prisustva bilo kakvih sintetičkih materija (konzervansi, veštačke boje, arome, zaslađivaci itd).

Naš proizvod je 100% NON GMO hrana bez ijednog aditiva (E-broja), ručno proizvedena, po originalnoj  tehnologiji i recepturi bez primene bilo kakvog hemijskog tretmana, kao i bez primene bilo kojeg hemijskog sredstva ili rastvarača.


Bogat vitaminima, mikro- i makroelementima u idealnom odnosu, ovaj obrok moze da služi kao doručak, kao ručak, kao večera ili užina.


NUTRILANS ne sadrži gluten, pa tako predstavlja sjajan vid ishrane kod osoba koje pate od glutaminske alergije. Osim toga, nizak glikemijski index i  nivo šećera bez štetnih masti, odlično deluje kao terapija i preventiva protiv vodećih metaboličkih oboljenja- dijabetesa (tip 1 i tip 2) i gojaznosti (lat. Adipositas).


Konzumiranje proizvoda je dozvoljeno trudnicama, maloj deci i uopšte svim zdravstveno osetljivim grupama.


Prilagođen je i svakoj vegetarijanskoj, veganskoj i makrobiotičkoj ishrani.

Ko je Zoran?

Zoran Roksandić

MSc in Food Science and Nutrition

Zoran Roksandić, MSc in Food Science and Nutrition, stručnjak je za zdrav stil života i važan član tima Balkan Stil. Sa bogatim iskustvom i stručnim znanjem u oblasti ishrane i nutricionizma, Zoran je posvećen pružanju vrhunskih saveta i podrške kako bi ljudi postigli optimalno zdravlje i blagostanje.


Zoran je svoju stručnu karijeru izgradio kroz godine obrazovanja i rada u oblasti nauke o hrani i nutricionizma. Diplomirao je na prestižnom univerzitetu, stekavši titulu magistra nauka u oblasti nauke o hrani i nutricionizma. Tokom svog akademskog puta, Zoran je istraživao različite aspekte ishrane, proučavajući kako različite namirnice utiču na zdravlje i blagostanje.


Jedan od ključnih elemenata Zoranovog pristupa je holistički pogled na ishranu i životni stil. On veruje da je balansiran pristup ishrani, koji uključuje raznovrsnu ishranu sa zdravim namirnicama, ključan za održavanje optimalnog zdravlja. Zoran se fokusira na promociju prirodnih i celovitih namirnica, ističući njihovu važnost za prevenciju bolesti i očuvanje vitalnosti.


Kao stručnjak za zdrav stil života, Zoran aktivno deli svoje znanje i savete putem različitih medija, uključujući blogove, seminare i društvene mreže. On je poznat po svojoj sposobnosti da kompleksne naučne informacije predstavi na jasan i pristupačan način, čime inspiriše ljude da naprave pozitivne promene u svom životu.
Zoran je posvećen pružanju personalizovanih saveta i podrške svakom pojedincu koji želi da unapredi svoj životni stil i postigne svoje zdravstvene ciljeve. Njegova stručnost i posvećenost čine ga dragocenim članom tima Bakan Stil, gde nastoji da inspiriše i motiviše ljude da žive zdravije i srećnije živote.


Zoran Roksandić, kao vlasnik Nutrilans-a i član tima Balkan Stil-a, nastavlja da pruža vrhunske resurse i podršku za sve one koji žele da ostvare zdraviji i ispunjeniji život

Ponosni smo da vam pokažemo našu galeriju slika 

Da li vam se dopada naša galerija slika?