Nutrilans režim 
ishrane - Redukcija 
ugljenih hidrata

Nutrilans Dijeta je program koji vam omogućava da redukujete 
ugljene hidrate i postignete bolje opšte stanje tela. Pratite naš
jednostavan plan ishrane i osetite promene već posle dva dana! 

Nutrilans funkcionalna hrana: Vaš ključ ka zdravlju i vitalnosti


Poštovani/a,

Dozvolite da vam predstavimo Nutrilans Funkcionalnu Hranu - prirodan izbor koji vas vodi ka boljem zdravlju i vitalnosti. Funkcionalna hrana nije samo obična ishrana - ona poseduje moć da preventivno i terapeutski deluje na različite aspekte vašeg zdravlja.


U današnje vreme, funkcionalna hrana postaje sve značajnija u oblasti nutricionizma i dijetetike, jer se pokazala kao komplementarna i sinergična sa svim medicinskim i fitoterapijskim tretmanima. Bez obzira da li ste zdravi ili bolesni, mladi ili stari, sportista ili rekreativac, Nutrilans Funkcionalna Hrana može biti deo vaše svakodnevne ishrane, bilo kao doručak, večera ili užina.

Šta Nutrilans Funkcionalna Hrana nudi?


Naša funkcionalna hrana predstavlja mešavinu dijetalnih biljnih vlakana koja su ključna za vaše zdravlje. Posebno ističemo prisustvo omega-3 masnih kiselina, koje imaju vitalnu ulogu u prevenciji srčanih bolesti, kancera i reumatoidnog artritisa. Laneno seme, koje je sastavni deo naših proizvoda, specijalno je tretirano kako bi se sačuvala sva njegova hranljiva svojstva.

Zašto mleveno laneno seme?


Mleveno laneno seme ima mnogo veću resorpciju u ljudskom organizmu u poređenju sa nedeljanim lanenim semenom. Osim toga, bogato je omega-3 masnim kiselinama, lignanima i vitaminom F, koji su ključni za vaše zdravlje kože, noktiju i kose, kao i za regulaciju holesterola.

Kako dijetalna biljna vlakna utiču na vaše zdravlje?


Dijetalna biljna vlakna imaju važnu ulogu u vašem organizmu. Ona pomažu u vezivanju toksina i naslaga fekalne mase u crevima, ubrzavaju peristaltiku creva i smanjuju nivo šećera i holesterola u krvi. Takođe, doprinose i poboljšanju probave i održavanju optimalne telesne težine.

Nutrilans Funkcionalna Hrana - Vaša pomoćnica u očuvanju zdravlja


Ako želite da saznate više o našim proizvodima ili želite individualne konsultacije, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim nutricionista je tu da vam pruži podršku i odgovori na sva vaša pitanja.


Favoriti kupaca

Nutrilans đumbir

Nutrilans čokolada

Nutrilans cimet

Omega 3 masne kisekine

Omega 3 masne kiseline su esencijalne masnoće koje su ključne za održavanje zdravlja srca, mozga i zglobova. Pronalaze se u raznim izvorima hrane, uključujući masnu ribu poput lososa, skuše i sardina, kao i laneno seme, orašaste plodove i neke biljne ulje. Omega 3 masne kiseline imaju antiinflamatorna svojstva i mogu doprineti smanjenju rizika od srčanih oboljenja.

Laneno seme

Laneno seme je izvor hranljivih materija bogat omega-3 masnim kiselinama, vlaknima i antioksidansima. Poznato je po svojim brojnim zdravstvenim koristima, uključujući poboljšanje varenja, regulaciju nivoa holesterola i podršku zdravlju srca. Može se koristiti kao dodatak ishrani ili dodatak jelima, dodajući hranljivu vrednost vašoj ishrani.

Semenke od bundeve

 Nutrilans proizvodi pružaju raznovrsne ukuse i teksture, čineći ih popularnim među ljubiteljima zdrave ishrane. Semenke od bundeve su pogodne za vegetarijansku i vegansku ishranu, pružajući vašem telu esencijalne hranljive materije bez dodatka veštačkih sastojaka ili konzervansa. Uživanje u semenkama od bundeve može podržati vaše zdravlje srca, digestivni sistem i imunološku funkciju. 

Crna čokolada

Crna čokolada je ukusan i hranljiv proizvod koji je popularan među ljubiteljima čokolade širom sveta. Osim što pruža zadovoljstvo ukusa, crna čokolada je bogata antioksidansima i može imati koristi za zdravlje srca. Visok sadržaj kakaoa u crnoj čokoladi doprinosi njenom karakterističnom ukusu i nutritivnoj vrednosti. Uživanje u umerenim količinama crne čokolade može biti deo zdravog načina ishrane. Posetite našu web stranicu da saznate više o koristima crne čokolade i pronađete zanimljive recepte.

Kakao

Kakao je prirodni prah koji se dobija mlevenjem zrna kakao biljke. Bogat je antioksidansima, flavonoidima i mineralima poput magnezijuma i gvožđa. Osim što je ukusan dodatak jelima, kakao ima i brojne zdravstvene benefite. Pomaže u poboljšanju raspoloženja, regulaciji krvnog pritiska i podržava zdravu funkciju srca. Takođe, kakao je dobar izvor energije i može se koristiti u različitim receptima, poput kolača, smutija, i toplih napitaka. Dodavanjem kakao praha u ishranu možete uživati u ukusnim obrocima i istovremeno podržati svoje zdravlje.

Kurkuma

Kurkuma je začin koji se tradicionalno koristi u kuhinjama širom sveta, poznat po svom intenzivnom žutom bojom i karakterističnom ukusu. Osim što doprinosi bogatstvu ukusa jela, kurkuma je takođe poznata po svojim zdravstvenim beneficijama. Glavni aktivni sastojak kurkume je kurkumin, koji poseduje snažna antiinflamatorna i antioksidativna svojstva. Kurkuma se često koristi u alternativnoj medicini radi olakšavanja upala, poboljšanja varenja i jačanja imunološkog sistema. Dodavanjem kurkume u ishranu možete unaprediti ukus svojih jela i istovremeno podržati svoje zdravlje.

Nutrilans funkcionalna hrana: Vaš ključ ka zdravlju i vitalnosti

Kontaktiraj nas

Vaša registracija nije mogla biti sačuvana. Molim vas, pokušajte ponovo.
Vaša registracija je uspela.

Newsletter i poklon

Preuzmite pokon i prijavite se za naš bilten da biste bili u toku.

Da li vam se sviđa naš rad?