Start your day the Nutrilans way...

Funkcionalna hrana NUTRILANS - savršen obrok za početak dana

Uživajte u različitim ukusima Nutrilans obroka: Čokolada, Cimet, Đumbir... 

Nutrilans

NUTRILANS brend je izašao na tržište 1995. godine i od tada, sve ove godine se nalazio u prodavnicama širom Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Od 2013. godine Nutrilans se nalazi i na tržište Velike Britanije. Detaljnije...

Kontakt

Zoran Roksandić

Tel: 011 369 33 88; 011 40 56 519
Mob: 063 21 22 03
e-mail: nutrilans.energy@gmail.com  


Ekskluzivna Distribucija i Prodaja
USA, AUSTRALIA i CANADA

Spaso Maric

 

 

 

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Google+ Follow us on YouTube Find us on LinkedIn

Nutrilans - O nama

\"FunkcionalnaNUTRILANS brend je izašao na tržište 1995. godine i od tada, sve ove godine se nalazio u prodavnicama širom Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Filozofija naše kompanije je uvek bila isporuka svežih, ukusnih i kvalitetnih proizvoda i to je bio uvek naš primarni cilj. Naš tim stručnjaka je sastavljen od prehrambenog tehnologa, doktora medicine i biohemičara. U našoj fabrici kombinujemo komponente najboljeg kvaliteta kako bi napravili vrhunski proizvod za sve zahtevnije tržište zdrave hrane.

Godine 2007. prvi put smo ubacili u našu Funkcionalnu hranu mleveno laneno seme kao jedan od bitnijih sastojaka naših proizvoda. Zaintrigirani rezultatima istraživanja delovanja mlevenog lanenog semena, otkrili smo mnoge zdravstvene prednosti korišćenja proizvoda u čijem se sadržaju nalazi i laneno seme.

Danas Nutrilans proizvodi paletu \"super hranljivih proizvoda\" i svi ti proizvodi sadrže mleveno laneno seme koje na jednostavan i dostupan način predstavlja izvor esencijalnih masnih kiselina, vitamina i minerala za vašu ishranu. Sirovine upotrebljene u Nutrilans proizvodima prolaze rigoroznu kontrolu i testove.

Sve komponente u svim NUTRILANS proizvodima su 100% prirodne i GMO – free!